www.acharnespress.gr
Αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός 696x357 (1)
ΑΧΑΡΝΕΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιδημάρχου Μιχάλη Βρεττού στους Υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών

Κοινοποίηση

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός: Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της θητείας μου
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών, αφού στα χέρια τους έφτασε μια ευχαριστήρια επιστολή από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Πολιτικού Σχεδιασμού & Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου κ. Μιχάλη Βρεττό.

Ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός, θέλησε με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο να ευχαριστήσει κάθε έναν υπάλληλο ξεχωριστά για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα τα χρόνια της θητείας του, αλλά και να τους ζητήσει συγνώμη σε περίπτωση που με κάποιον τρόπο τους στεναχώρησε.

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή η κίνηση του Αντιδημάρχου Μιχάλη Βρεττού, έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών ενώ προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό σε όλους.

Και αυτό γιατί ήταν η πρώτη φορά που ένας Αντιδήμαρχος του Δήμου σκέφτηκε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του με μια προσωπική επιστολή προς κάθε υπάλληλο ξεχωριστά, αναγνωρίζοντας το εξαιρετικό έργο που επιτέλεσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες, πάντοτε υπηρετώντας το κοινό καλό της πόλης των Αχαρνών.

Ακολουθεί η επιστολή του Αντιδημάρχου Αχαρνών, Μιχάλη Βρεττού

“Αγαπητές – οι συνεργάτες

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε το προηγούμενο διάστημα και να σας ζητήσω συγγνώμη εάν υπάρχει έστω και μία περίπτωση να σας στεναχώρησα κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Να είστε σίγουροι ότι δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση.

Να θεωρήσετε βέβαιο ότι πάντοτε εργάστηκα με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση υπηρετώντας μόνο το συμφέρον της αγαπημένης μας πόλης, των Αχαρνών.

Όποτε υπήρξα πιεστικός ήταν γιατί ήθελα να προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες στους συνδημότες μας, τουλάχιστον έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Δήμαρχος μου εκχώρησε κάποιες από τις αρμοδιότητες του τις οποίες θα έχω μέχρι και τις 31/12/2023 ανεξαρτήτως αποτελέσματος των Δημοτικών Εκλογών.

Τέσσερα χρόνια ΜΑΖΙ καταφέραμε πολλά και πετύχαμε τους περισσότερους στόχους. Όμως, την 8η Οκτωβρίου 2023 τίθεμαι στην κρίση των πολιτών για αυτά που έκανα κι αυτά που δεν έκανα τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Για αυτά που δεν έκανα, φέρω ακέραια την ευθύνη. Όμως για αυτά που έκανα έχετε συμβάλει τα μέγιστα.

Θέλω λοιπόν πριν από τη λαϊκή ετυμηγορία, ανεξαρτήτως της θέσης που θα βρίσκομαι μετά την 01/01/2024, εσείς να συνεχίσετε τη δουλειά σας απρόσκοπτα και στο μυαλό σας να έχετε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών με μοναδικό στόχο να γίνουμε ένας σύγχρονος και λειτουργικός Δήμος. Όπως σας λέω συχνά, τα καλύτερα έρχονται!

Πάντα στη ζωή μου, πριν κλείσω ένα μεγάλο κεφάλαιο και ανοίξω ένα νέο, έχω μάθει να λέω ευχαριστώ. Για αυτό λοιπόν…

Σας ευχαριστώ για όλα!

Εύχομαι το ταξίδι αυτό να συνεχιστεί…

Με εκτίμηση, Μιχάλης Βρεττός – Αντιδήμαρχος Αχαρνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αχαρνές: Συνεχίζονται οι καθαρισμοί του ρέματος σε Αγία Παρασκευή και Άγιο Ιωάννη Ρώσο

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Αχαρνές, Λιόσια: Εξαρθώθηκε συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα

admin

Ν. Ανδρουλάκης στην ΕΡΤ: Αντιμετώπισα τον Κασσελάκη με σεβασμό αλλά δεν ανταπέδωσε – Καλό ταξίδι στον ΣΥΡΙΖΑ